Din handlekurv er tom

Anaheim Ducks RW Corey Perry ut 5 måneder etter knekirurgi

09/10/2018 0
For første gang siden Corey Perry brøt seg inn i NHL som en feisty 20-årig i 2005, vil Anaheim Ducks være uten sin mål-scoring høyrefløy i lang tid.
 
Perry er sannsynlig å være ute i fem måneder etter at han har skadet sitt høyre kne under oppvarming for et preseason-spill.
 
NHL mest verdifulle spilleren 2011 hadde operasjon onsdag, sier generaldirektør Bob Murray. Gjenopprettingstid er vanligvis minst 20 uker, og garanterer at Perry vil savne hoveddelen av en vanlig sesong for første gang i sin karriere.
 
Den 33 år gamle spissen rev sin meniskus og skadet et knelagament under oppvarming på Honda Center på mandag kveld for et preseason-spill mot Arizona.
 
"Det er vanskelig å erstatte 50-punkts folk, sa treneren Randy Carlyle etter onsdagens 7-4-seier over Los Angeles. "Du leter etter den lovbruddet. Vi må gjøre det av komiteen. Vi har noen offensive spillere som er nær, men NHL er en vanskelig liga for å overgå til."
 
Perry scoret 50 mål i løpet av sin MVP sesong, og han har scoret minst 25 mål i åtte av sine 13 årstider i en karriere brukt helt i Anaheim. Han har tilbrakt de fleste av sine 957 NHL-kamper på linje med Ducks kaptein Ryan Getzlaf, sin uopprettelige partner helt siden de ble utarbeidet ni, plukket fra hverandre i første runde i 2003.
 
Selv om produksjonen hans gikk ned til 17 mål og 32 assisterer i fjor, gjør Perrys målskårende skarphet og rystende spillestil ham en uunngåelig faktor i enhver motstanderens spillplan.