Din handlekurv er tom

Anaheim Ducks: Skulle andene lokke Shea Theodore tilbake?

24/09/2018 0
Anaheim Ducks 2018-19 'D-kjerne ser ut til å være ganske enkelt å prosjektere på dette tidspunktet. Med mange navn tilbake og et par unge pistoler som er klare til å bryte gjennom de seks sporene, ser ut til å være låst inn. Men burde ildene ta tilbake en gammel venn som fortsatt er usignert?
 
Cam Fowler, Hampus Lindholm, Brandon Montour, Josh Manson, Andrej Sustr, og en av Marcus Pettersson eller Jacob Larrson. Dette ser ut til å være din Anaheim Ducks D-kjerne når vi nærmer deg bare noen uker før sesongen begynner. De øverste fire er unge, har stor spillopplevelse og er alle klare til å ta neste skritt i sin progresjon. Andrej Sustr er en veteran som har vært på noen dype Tampa Bay-løp og kan gi snorken Ducks D-kjernebehov og hjelp med å ta med en ung d-mann i Marcus Pettersson eller Jacob Larsson. Av alle anledninger bør Ducks D-kjernen være en godt oljet maskin og stor styrke i laget. Men det er en defenseman som fortsatt er usignert, og en forsvarsmester, Ducks and Ducks-fansen vet veldig bra. Shea Theodore.
 
Som hver ender fan vet, Shea Theodore var et uhell av Vegas utvidelsesutkastet. For å beskytte likeså av Manson og Sami Vatanen på det tidspunkt slo GM Bob Murray en avtale med Vegas GM George McPhee. McPhee og ridderne ville forlate de unge D-mennene uberørt og ta Clayton Stoner i utvidelsesutkastet. The Ducks ville i sin tur sende Shea Theodore til ridderne som en takk for at du tok den store kontrakten til den langsomme, mest utrolige Stoner. The Ducks så det som en måte å kaste lønn på og hadde mange unge forsvarere i røret. Men med ham på markedet er det verdt å få ham tilbake?
 
Theodore kommer ut av sin inngangsavtale. Denne avtalen betalte ham $ 863 333 per år i 3 år. Theodore vil være på jakt etter mer uten tvil, men ikke store penger. Sist sesong med Vegas spilte han i 61 kamper og lagde en linje på 6-23-29. I sluttspillet spilte han i 20 kamper som postet 10 poeng. Faste tall, men ikke All-Star-tall ennå. Theodore er en stor offensiv forsvarsmann, men hans defensiv sone spiller trenger jobb. Han er en +6 for sin karriere i NHL, men ser ham spille i Anaheim, til tider ble fanget is, noe som gjør at opposisjonen er rar på manen.