Din handlekurv er tom

Anaheim Ducks omfavner deres fargerike enhetlige historie med ul

30/08/2018 0
minneslogo og ha på logoen som et lapp på sine uniformer, og kanskje male det på deres valgte spillplass for hele sesongen Hockey drakter til salgs. Det er så langt som noen lag går, men så langt som Anaheim Ducks er bekymret, er det ikke nok å bare gjøre det. I stedet tar teamet seg sterkt på sin historie - selv om historien deres er knyttet til å være et promotionsbil for en Disney sportsfilm.
 
Eendene stoppet ikke bare ved en jubileumslogo. De avduket en ny tredje jersey som på en eller annen måte klarer å knytte alle designelementene fra lagets fortid og nåtid for å komme opp med en uniform som er overraskende sammenhengende. På papir, kombinere fargeskjemaet av jadegrønn, aubergine lilla, sølv, hvit, svart og deres nåværende farger av oransje og gull, virker som om det ville være en oppskrift på et absolutt rot av en jersey. I stedet er det egentlig ikke så ille med en jersey i det hele tatt.
 
Mens den throwback-inspirerte tredje jerseyen kunne sees som polariserende, ville det være vanskelig å forestille seg at lagets siste ensartede beslutning er en dårlig en i det hele tatt. Faktisk er det rett og slett pent at laget har besluttet å bringe tilbake åtte forskjellige throwback uniformer fra lagets katalog som en del av deres Tribute Nights-kampanje. Dette inkluderer lagets innledende utseende, som var berømt for den fiktive versjonen av under oppfølgeren til "The Mighty Ducks".
 
De vil ta til isen som bærer de åtte jerseys i løpet av første halvdel av sesongen, noe som betyr at vi godt kan se enda flere jerseys for andre halvdel av sesongen. Det er en fangst, men laget har bare på seg jerseys for warmups, så vi vil ikke se at ekkene går fullkastet på noe tidspunkt denne sesongen. Dette er en gylden alder av forskjellige typer for ensartede valg, men ekkene kommer ikke til å bli for sprø med throwback uniformer. Med det sagt er det virkelig fantastisk at den beryktede "Wild Wing" tredje jerseyen fra sesongen 1995-96 på en eller annen måte kommer til å se dagens lys igjen.