Din handlekurv er tom

Det gode og dårlige for å være en lang avstand Anaheim Ducks Fan

20/02/2019 0
Mange Anaheim Ducks-fans bor i solfylte SoCal, men det er mange av oss som ikke gjør det. Det er certianlly både godt og dårlig å være en lang avstand Ducks fan.
 
Her er et faktum at mange av dere kanskje ikke vet. Mens vi er alle dedikerte Anaheim Ducks-fans, er de fleste av de ansatte her på Pucks of a Feather fra utenfor staten. Vi hagler fra steder som Arizona, Boston, og til og med Canada. Men mens vi kan være flertallet her på nettstedet, er vi minoriteten i Ducks Nation.
 
I løpet av den vanlige sesongen, mens de fleste Ducks-fans kan nyte et spill på Honda Center i et hvilket som helst hjemmekamp de ønsker å delta på, har vi muligheten til å se vårt favorittlag leve en person, kanskje en eller to ganger i året hvis vi er heldige. Resten av sesongen får vi se fra komforten av våre sofaer.
 
Mens du ser et spill fra komforten i ditt hjem, kan det være ganske hyggelig, spesielt denne sesongen, ingenting sammenligner med opplevelsen av å være nær isen. Lyder, lukter og følelser som er opplevd innenfor veggene til Honda Center, er noen av de mest fengslende.
 
Å leve ut av staten, eller ute av landet, er definitivt vanskelig, så mye er sant. Men det er også noen gode fordeler å bo utenfor den gylne staten. Etter å ha diskutert med resten av staben, har vi kommet opp med en liste over proffs og konserter å være en lang avstand Anaheim Ducks fan.