Din handlekurv er tom

En fridag for Sabers-prospekter som World Junior Summer Showcase

06/08/2017 0
På den nest siste dagen av World Junior Summer Showcase, hvilte Buffalo Sabers-prospekter.
 
Det var ren tilfeldighet at alle fire spillerne utarbeidet av sabrene satt på fredagens spill på USA Hockey Arena.
 
Casey Mittelstadt, Sabers første runde valg i løpet av juni, var en sunn ripe for US Cliff Pu, en tredje runde plukke i 2016, satte seg ut for Canada mens Marcus Davidsson, plukket i andre runde i juni, ble riper for Sverige. I mellomtiden spilte Goaltender Ukko-Pekka Luukkonen backuprollen for Finland.
 
Les ingenting i riper. Utstillingsvinduet er en mulighet for trenere å evaluere talent og få en følelse for gutter i ulike roller som lag forbereder seg til å lage sine rosters for desember IIHF menns verdens juniormesterskap i Buffalo.
 
For USA var det en sterk første og tredje periode som hjalp dem med å samle seg fra et to-mål-underskudd for en 4-3 seier over Finland. Adam Fox, en tredje runde plukke av Calgary i 2016, scoret to ganger for USA, mens David Farrance (Nashville) hadde en uendelig rush for vinneren i en 4-3 seier over Finland.
 
Fox åpnet scoringen 3:16 inn i kampen for å gi amerikanerne en 1-0 ledelse.
 
Men den andre perioden var hele Finland, som hadde en 15-6 fordel i skud. Det startet da USA var på et strømspill når de skulle bli kalt for en tripping straff. Men Finland hadde besittelse, og holdt i besittelse for en stund. Et skudd fra Robin Salo (New York Islanders) gikk av hansken til den amerikanske målvakten Jake Oettinger (Dallas) 4:28 i perioden for å knytte spillet.
 
Otto Koivula (New York Islanders) og Janne Kuokkanen (Carolina) scoret som Finland bygde en 3-1 ledelse.
 
Med 1:03 igjen i den andre Fox plukket det øvre hjørnet av nettet for å få USA tilbake på sporet.
 
USA bundet spillet i det tredje da Riley Tufte (Dallas) satte inn et pass fra Patrick Harper (Nashville) med 9:34 igjen. En end-to-end rush av Farrance fullførte comebacket som han gjemt i et power-play mål med 6:10 igjen i regulering for å gi USA vinneren.
 
"Den første perioden jeg virkelig likte," sa den amerikanske treneren Bob Motzko. "Vi hadde god energi, vi vunnet puckebatterier nedover. Vi hadde kontinuitet med våre linjer. Vi snakket på benken. Alt gikk.
 
"På en eller annen måte fikk vi frakoblet i den andre perioden. ... Så i tredje periode hadde vi et trykk igjen. Spilt hardt, laget et spill. De sloss tilbake og fant en måte å vinne. Og det er ikke en unnskyldning, men du gjør kritt Noe av det opp til sommerhockey. Fordi vi ikke coaching feil. Vi trener ingen systemer. Det er ting du vet som vil bli lette å korrigere. Det er en evalueringsleir.
 
Canada 7, Sverige 4
 
Etter å ha gått bak, 1-0, og gi opp en to-måls lead, hadde Canada en sterk tredje periode for å beseire Sverige, 7-4.
 
"Jeg tror det var et veldig godt spill," sa den kanadiske treneren Dominique Ducharme. "Tempoet i spillet i 60 minutter var veldig høyt, intensiteten. Jeg trodde vi skulle gjennomføre mye bedre. Vi kan se gutta får sakte følelser. Av vårt lag. Jeg liker måten vi spilte på. "
 
Den første perioden endte 1-1. Sverige tok ledelsen med et mål fra Timothy Liljegren (Toronto) mens Canada bundet spillet på et mål fra Sam Steel (Anaheim).
 
Canada tok en 3-1-ledelse tidlig i den andre perioden med Jordan Kyrou (St. Louis) scoring på power play og Jonathan Ang (Florida) legger til en tally mindre enn to minutter senere.
 
Men Sverige kom tilbake. Lias Andersson (New York Rangers) scoret på kraftspillet og Axel Jonsson Fjallby (Washington) bundet spillet klokka 12:06.
 
Bak-og-tilbake affære fortsatte i tredje. Sverige tok en 4-3 ledelse bare to minutter i perioden da Fredrick Karlstrom (Dallas) scoret. Canada bundet igjen spillet klokka 4:43 på et mål fra Cal Makar (Colorado).
 
Den andre tally av spillet for Kyrou, scoret på en 5-on-3 power play, viste seg å være spill-vinneren for Canada.
 
Logan Stanley (Winnipeg) la til et mål for Canada kl 14:23 mens Matthew Phillips (Calgary) scoret en tom-netter med 5,3 sekunder igjen for å sikre seieren.