Din handlekurv er tom

Ender skaffer forsvarer Erik Gudbranson fra Penguins

31/10/2019 0
Anaheim Ducks kunngjorde i dag at de har anskaffet forsvarer Erik Gudbranson fra Pittsburgh Penguins for Andreas Martinsen og et utkast til 7. runde i 2021.
 
Etter at forsvarer Josh Manson forlot spillet mot Dallas Stars torsdag kveld på grunn av skade i den første perioden og deretter ble oppdaget på krykker etter kampen, ble Ducks allerede gapende behov for høyrehendt blålinjedybde om til et svart hull. Denne handelen adresserer det behovet. Tilsynelatende. Han er en kropp.
 
Gudbranson, et tidligere tredje totalt valg av Florida Panthers i 2010 Entry Draft har foreløpig ingen poeng gjennom syv kamper denne sesongen. Han rangerte 10 poeng (2G, 8A) gjennom 76 kamper mellom Vancouver Canucks og Penguins forrige sesong mens han satte opp, skal vi si, ikke gode skuddmål.
 
Bortsett fra dårlig spill, er kontrakten en av de store sakene med denne handelen. Gudbranson har to år igjen på sin tre år, $ 4 millioner AAV-avtale han signerte med Vancouver. Mens Ducks har plass til å ta på seg denne kontrakten med rom for fremtidige trekk, begrenser denne handelen graden av vaktplaner Anaheim vil kunne gjøre fremover denne sesongen, og kutter i nesten halvparten av de tilgjengelige pengene.
 
En forsvarer som bløder skutt forsøk på å tjene fire millioner dollar per år som er en tidligere Canuck. Jeg vil gi deg tre gjetninger for å finne hans sammenlignbare.
 
Andreas Martinsen, spilleren som er på vei til Pittsburgh, signerte en ettårig toveiskontrakt til en verdi av $ 750 000 med Anaheim denne sesongen. Den første delen av denne sesongen har han brukt på å spille med San Diego Gulls.