Din handlekurv er tom

Ender ved hovedstader FORFORTER Mr. Steel drar til Washington

19/11/2019 0
Etter å ha droppet de fem siste kampene i deres syv-spillers hjemland, ankom Anaheim Ducks til St. Louis i håp om å slå seg tilbake i det første spillet på en firetagers biltur. The Ducks syklet en fremragende prestasjon fra sitt nummer én senter til en overraskende 4-1 seier over de forsvarende cupmesterne. Derek Grants hat-trick var et bevis på at når toppen av lineupen din dukker opp, kan du vinne spill du sannsynligvis ikke burde gjort.
 
Til tross for at St. Louis ble doblet med skuddforsøk og høysfarlige sjanser, kunne Anaheim ta en tidlig ledelse i den første perioden og ri det ut de siste 50+ minuttene av spilletiden. Det er vanskelig å vite nøyaktig hva jeg skal ta fra et spill der resultattavlen og de underliggende tallene forteller så utrolig forskjellige historier. Men på slutten av dagen det som virkelig betyr mest, er poengene. Å banke to stående poeng mot en konferansemotstander på veien er alltid positivt, og for et lag med mange unge gutter som fremdeles er vant til de emosjonelle oppturene og nedturene i NHL, er dette de typene spill som kan lønne seg senere nedover linjen.
 
The Ducks befinner seg nå i nasjonens hovedstad klar til å ta på seg den ledende Washington Capitals. The Ducks er 4-4-2 i løpet av de siste 10 kampene deres (inkludert nevnte 1-3-2 skrens i de siste seks kampene deres) og har klart å kaste bort to separate tre mål “utbrudd”. The Capitals, derimot, går mandag kveld sitt spill med en 8-1-1-rekord i de ti siste kampene (inkludert ett reguleringstap i de siste 15) og har scoret 2 mål eller mindre bare fire ganger hele sesongen.
 
Alex Ovechkin befinner seg bundet for tredje i mål, tre av serieleder David Pastrnak, mens lagkamerat John Carlsson er bundet for tredje i ligaen i poeng og den eneste forsvarsspilleren i topp 15. Først i mål og tredje i mål per kamp, ​​den Forseelse med hovedstater gir den typen avansert produksjon som dekker for at den regjerende situasjonen ser ut til å være den mest flytende i nyere minne. Mens 22 år gamle Ilya Samsonov (.912) har en høyere spareprosent enn mangeårige Washington-backstop Braden Holtby (.904), virker hovedtrener Todd Reirden motvillig til å lene seg for tungt på unggutten, og gir Holtby (15) dobbelt så mange starter som Samsonov (7). Ved 30 år gammel og med mer enn 400 starter over 10 sesonger, er det ingen måte å vite om Holtby er i en nedgang eller om slutten på Vezina-vinnerens premie har kommet.
 
Hvis Washingtons krenkelser kan fortsette å score på en så bra hastighet, kan de kanskje sette av for å møte det spørsmålet til i sommer Anaheim Ducks Herrer hockey drakt, men hvis målene begynner å tørke opp, vil det være mer enn noen få tøffe beslutninger for hovedtrener Todd Reirden å lage.