Din handlekurv er tom

Fred, kjærlighet, krig og projiserte lineups av Ducks

02/08/2019 0
Av en eller annen grunn, når jeg begynner å skrive opp en artikkel i høysesongen, spretter denne lyrikken fra The Used stadig inn i hodet mitt. Jeg har begynt og ikke ferdig med tre forskjellige artikler, bare for å miste interessen eller innse at jeg ikke liker det jeg skriver når jeg er rundt 75% ferdig med dem.
 
Akkurat som dette Ducks off season, er jeg veldig "trasker sammen i gjørma".
 
Gjør mitt beste som en Ducks-fan for å være positiv eller "kalle det hjem". Bare for å innse at “vi hadde ikke det (eller har det ikke) bra. Ikke i det hele tatt. Ikke for ett… for ett… i ett sekund ”.
 
Den siste linjen får meg til å høres litt dramatisk ut, siden jeg er mer optimistisk med hensyn til at dette teamet kommer fremover og generelt har vært fornøyd med andens utenfor sesong. De gjorde det veldig bra med utkastet når de valgte Trevor Zegras og Brayden Tracey i første runde. De gjorde det ikke så bra med å anskaffe Nicolas Deslauriers fra Montreal Canadiens for et valg i 4. runde i 2020. De klarte seg helt fint når de signerte Michael Del Zotto til en beskjeden 1-årig avtale. De fikk også med seg Ryan Miller, Derek Grant og Korbinian Holzer for et nytt spark i boksen. De la Jani Hakanpaa til. Oh, og de kjøpte ut Corey Perry også (ikke en stor sak).
 
Alt i alt forventet jeg veldig lite i veien for “store trekk” fra Ducks og GM Bob Murray. Dette teamet hadde planer om en oppgradering av vaktplaner, og det virket åpenbart at dette ville bli gjort ved å gi plass til noe av det hjemmevokste talentet og begynne å fase ut noen av den "aldrende kjernen" som har vært ansiktene til andene så lenge .