Din handlekurv er tom

Nedtelling til Bruins treningsleir: Sean Kuraly

20/08/2018 0
Bruins Insider Joe Haggerty er profiling spillere som vil være på, eller ha en sjanse til å være på, 2018-19 Bruins. I dag: Sean Kuraly.
 
Kuraly representerer en Bruins prospekt som ble slått legit spiller etter at fjerde linjesenteret ble uteksaminert fra P-Bruins og omgjort til en solid, sterk toveis pivot på en Bs energilinje som faktisk var ganske bra for det meste av sesongen. Det kan være en grense for den støtende oppsiden for en robust, straffespillende spiller som Kuraly, men det var mer enn nok bra for ham å tjene en ny treårig kontakt med Black and Gold som begynner denne kommende sesongen.
 
Hva skjedde i fjor: Den 25 år gamle Kuraly var Bs fjerde linjesenter fra begynnelse til slutt i sesongen etter at han virkelig spilte i den forrige sesongens playoff-serie mot Ottawa Senators, og han opplevde håper og forventninger. Kuraly avsluttet med seks mål og 14 poeng i 78 spill for Bruins, og var et stort kroppsenter som var villig til å kaste kroppen sin til og med og drepe straffer ganske mye hele tiden. Kuraly hadde også sine øyeblikk under playoffs med et par mål og fire poeng i 12 kamper, men hele Bs fjerde linje var ganske dårlig utspilt av Tampa Bay i andre runde av postseasonen. Så det er definitivt noen ting for Kuraly å bygge / forbedre seg fra i fjor, og nå har han tid til å gjøre det med B-ene.
 
Spørsmål som skal besvares Denne sesongen: Den største Q for Kuraly er bare hvor høy oppsiden er for den 25 år gamle tidligere Miami University standout. Kuraly viste i fjor at han kunne være et ganske solid fjerde linjesenter som kunne knuse kroppene litt, gi sporadisk lovbrudd, drepe straff og vinne noen store ansikts-offs mens du får størrelse og styrke i midten. Nå vil Kuraly være i miksen for den ledige tredje linjens senterposisjon, og han kan vinne den direkte hvis han kan vise litt mer fornærmelse og fysisk aggresjon etter hvert som han modnes i en NHL-karriere. Er den siste sesongen taket for Kuraly, eller kan han utnytte slagspillet vi har sett ut av ham i playoffs for å gjøre ham til enda et bedre NHL-senter. Det gode med Kuraly er at han er smart, han er en god lagkamerat, og han spiller hardt hele tiden, så Bruins kommer ikke til å bekymre seg for noen av de tingene som noe annet enn automatisk med det unge senteret.
 
I deres ord: "Jeg tror ikke du kan fortelle meg om det, og prøver å fortelle meg hvordan det skal være, eller hvordan du skal forberede deg på det. Det er noe du virkelig trenger å gå gjennom, og det er lang, og det er et maraton, og det er netter hvor du ikke føler 100 prosent, og kanskje må du gjøre litt mer den kvelden. Så det er netter at det er tøft, og jeg tror det er noe jeg forhåpentligvis kan få bedre på neste sesong, er å gjøre med noe av motgangen og innse at dette er en lang sesong, og det kommer til å være noen oppturer og nedturer og bare prøv å holde seg nivån. »- Sean Kuraly, om det han lærte fra sin rookie sesong, og hvordan han kan bruke den til denne kommende sesong og utover.
 
Samlet Outlook: The Bruins sikkert likte det de så ut av Kuraly i fjor som en rookie, eller de ville ikke ha signert ham til en treårig kontrakt. Det er fornuftig å forvente at den store kroppsveien skal forbedre seg fra de seks målene og 14 poeng som er oppført i sin nybegynnede NHL-sesong, og det er nå opp til Kuraly å se hvor godt han kan være. Kunne han være et stabilt tredje linjesenter på NHL-nivå hvor han lag med David Backes for å danne en fysisk, slipende tredje linje som kan pundte andre lag? Kan han levere nok lovbrudd til å være et legitimt tredje linjesenter, eller er forseelsen den typen ting som sannsynligvis vil henvise ham til fjerde linjepligt. Som nevnt ovenfor kommer immaterielle eiendeler aldri til å bli aktuelt med Kuraly, og det er et veldig godt sted å starte. Nå handler det bare om å la Kuraly utvikle seg på NHL-nivå, og se hva han til slutt blir til etter at han har fått de riktige greiene for Bs energilinje i det minste.