Din handlekurv er tom

Trending Topics: Kan Coyotes ta et skritt fremover denne sesonge

17/09/2017 0
Du kan ikke si at Arizona Coyotes ikke prøvde noe annerledes i sommer.
 
I stedet for noen få middelmådige veteranfri agent-signeringer syntes de hockey drakt mer bøyd på å sparke seg ut av hva som helst gjenoppbygging de hadde jobbet med, ved å lage et par store handler for mer effektive dyrere som kan gjøre en mye større forskjell enn noen mellom- seks fremover signert for $ 3,5 millioner fordi, vel, du må bruke penger på noen.
 
De mer bemerkelsesverdige av disse var å ta på Derek Stepan og Antti Raanta for Anthony DeAngelo og en første omgangspakke. Den andre, selvfølgelig, ble falt i fanget fordi Stan Bowman fant seg grunnlag for innsending av en sakte voksende lønnsloppe, og han måtte derfor gi opp Niklas Hjalmarsson for 70 cent på dollaren.
 
De byttet også ut sin gamle trener, som har hatt en viss grad av suksess omtrent hvor som helst han er borte, for en slekt ukjent. Dave Tippett er så vidt jeg er bekymret, en trener som lett slår inn i topp tredje av ligaen, til tross for de grove resultatene på et klart gjenoppbyggingslag som lenge har vært en dørmatte i den vestlige konferansen.
 
I mellomtiden, Rick Tocchet, mener jeg, hvem vet. Han var lederens trener i Tampa for en stund tilbake da de også var i grov form talentmessig. De fikk outshot ganske bredt, deres spesielle lag varierte mellom fryktelig og ikke-å-skrive-hjemme, og de fikk ikke mye goaltending. Stillingene - 53 vinner over 148 kamper - gjenspeiler disse problemene pent.
 
Men deres offseason oppkjøp, coaching spørsmål til side, representerer et bedre trek enn de fleste lagene fikk i sommer. Spørsmålet er om det er nok å virkelig flytte nålen på noen merkbar måte og presse dette laget nærmere avspillene.
 
Ikke at noen ville feil dette for et playoff-lag, selvfølgelig, men du vil gjerne se fremgang på den fronten med disse tilleggene. Fremgang bør ikke være så vanskelig heller; de hadde bare 70 poeng i sesongen. Bare på talentinngangen alene, samt modningen av lagets fantastiske seks (SIX!) Fremover på ELCs, kan du forvente at nummeret skal gå opp. Men hvis du har spørsmål om hvordan alt dette kommer til å fungere, ja, du har rett til å være forsiktig her.
 
Ja, de har Stepan og Anthony Duclair og Max Domi som gutter som har bevist topp ses NHLers med noen scoring oppad, i en eller annen grad. Tobias Rieder har aldri ryddet 40 poeng i tre sesonger, og han spilte den nest mest 5 til 5 minutter blant Coyotes fremover i fjor (fyren foran ham, Radim Vrbata, har tatt tjenestene hans andre steder). Jordan Martinook var tredje, og mens jeg faktisk tror han er ganske anstendig i visse roller, bør han ikke være hvor som helst i nærheten av topp tre i istid.
 
Nå var en del av disse problemene at Coyotes var litt uheldig sist sesong. Domi savnet tid, og Duclair endte med å bli sendt ned fordi hans spill ikke var der det måtte være. Man forestiller seg at de ellers ville vært vurdert mye større deler av lovbrudd.
 
På samme måte er Christian Dvorak en annen fyr som, som en rookie, satte opp 30 poeng, noe som ikke er dårlig, men han fikk bare 15 minutter om natten. Hvordan fungerer det i en større rolle? Hva ser Clayton Keller, som bare ble 19 i juli, seg etter tre kamper i slutten av forrige sesong? Kan Lawson Crouse, som var ganske dårlig som en 19-åring seg selv i fjor, faktisk lever opp til utkastet? Kan Brandon Perlini være mer enn en AHL / NHL tweener? Dette er alle store spørsmål med svært imøtekommende svar, men nesten alle vil bli bedt om å spille store roller.
 
Gitt at dette laget tilbrakte mye av sommeren som skjedde veteraner som tidligere skjermet dem fra større roller, er det ikke et alternativ lenger. Deres ikke-ELC-fremoverbasseng er tynt minst sagt. Rieder, Duclair og Martinook har blitt nevnt. Nick Cousins ​​er en OK dybde spiller som ikke burde være hvor som helst i nærheten av de seks øverste. Det etterlater Jamie McGinn og Brad Richardson, sistnevnte som savnet mesteparten av forrige sesong, og ærlig talt er det ikke så bra å begynne med. Kanskje kaste inn Emerson Etem, som er på toveis og kan være en NHLer som standard.
 
Den gode nyheten er at tillegget til Hjalmarsson gjør den blueline litt respektabel Arizona Coyotes Menn hockey drakt. Sett ham med Oliver Ekman-Larsson og, wow, det kan være et godt topppar for en gang. Vi har hørt for alltid - og sett mye bevis - at Ekman-Larsson er en veldig god nr. 1-forsvarer, og parrer ham med en fyr som kan låse ting ned forsvarlig for en gang kunne gi noen alvorlige resultater.