Din handlekurv er tom
20/02/2019
Mange Anaheim Ducks-fans bor i solfylte SoCal, men det er mange av oss som ikke gjør det. Det er certianlly både godt og dårlig å være en lang avstand Ducks fan.   Her er et faktum at mange av dere kanskje ikke vet. Mens vi er alle dedikerte Anaheim Ducks-fans, er de fleste av de ansatte her på Pucks of a Feather fra utenfor staten. Vi hagler fra steder som Arizona, Boston, og til og med Canada. Men mens vi kan være flertallet her på nettstedet, er vi minoriteten i Ducks ..
03/01/2019
2003 er mer kjent som året som Anaheim Ducks nesten vant Stanley Cup. Veien til Stanely Cup Finals ledet dem imidlertid gjennom Hockeytown for å møte deres største rivaler.   Den voldsomme rivaliteten mellom Anaheim Ducks og Detroit Red Wings begynte lenge før Stanley Cup-turneringene i 2003. Faktisk begynte rivaliseringen på selve dagen den Mighty Ducks of Anaheim tok isen for første gang.   Vi vet alle historien. Detroit er oppe 7-1 nær slutten av den tredj..
05/11/2018
Toronto Maple Leafs har mistet back-to-back spill, og Arizona Coyotes kan være laget som kan hjelpe fansen til å forbli rolige i denne vanskelige perioden.   Ved å gå inn i kampen mot Calgary Flames denne uken 2018 Chicago Blackhawks Herrer hockey drakt, holdt Toronto Maple Leafs en ekstremt sunn 8-3-0 plate og scoret i et fenomenalt tempo.   To tap senere og Leafs fans er opptatt av at laget plutselig har mistet muligheten til å score, og nå holdet hold en 8-5..
09/10/2018
For første gang siden Corey Perry brøt seg inn i NHL som en feisty 20-årig i 2005, vil Anaheim Ducks være uten sin mål-scoring høyrefløy i lang tid.   Perry er sannsynlig å være ute i fem måneder etter at han har skadet sitt høyre kne under oppvarming for et preseason-spill.   NHL mest verdifulle spilleren 2011 hadde operasjon onsdag, sier generaldirektør Bob Murray. Gjenopprettingstid er vanligvis minst 20 uker, og garanterer at Perry vil savne hoveddele..
24/09/2018
Anaheim Ducks 2018-19 'D-kjerne ser ut til å være ganske enkelt å prosjektere på dette tidspunktet. Med mange navn tilbake og et par unge pistoler som er klare til å bryte gjennom de seks sporene, ser ut til å være låst inn. Men burde ildene ta tilbake en gammel venn som fortsatt er usignert?   Cam Fowler, Hampus Lindholm, Brandon Montour, Josh Manson, Andrej Sustr, og en av Marcus Pettersson eller Jacob Larrson. Dette ser ut til å være din Anaheim Ducks D-kjerne når v..
11/09/2018
Med 186 NHL-spill under beltet hans, er det trygt å si at Nick Ritchie ennå ikke har spilt ut for Anaheim Ducks. Den 6'2, 226-pund fremover har satt opp 26 mål og 33 assisterer siden han først tok isen i 2015-16 sesongen. Selv om disse tallene ikke er ubehagelige, er de ikke helt så høye som Ducks fans og ansatte håpet da han ble utarbeidet 10. samlet i 2014. Han har imidlertid uttalt seg på en ting, men straffer.   Den unge kraften har kommet opp i alt 171 PIM, hvorav ma..
30/08/2018
minneslogo og ha på logoen som et lapp på sine uniformer, og kanskje male det på deres valgte spillplass for hele sesongen Hockey drakter til salgs. Det er så langt som noen lag går, men så langt som Anaheim Ducks er bekymret, er det ikke nok å bare gjøre det. I stedet tar teamet seg sterkt på sin historie - selv om historien deres er knyttet til å være et promotionsbil for en Disney sportsfilm.   Eendene stoppet ikke bare ved en jubileumslogo. De avduket en ny tredje ..
20/08/2018
Bruins Insider Joe Haggerty er profiling spillere som vil være på, eller ha en sjanse til å være på, 2018-19 Bruins. I dag: Sean Kuraly.   Kuraly representerer en Bruins prospekt som ble slått legit spiller etter at fjerde linjesenteret ble uteksaminert fra P-Bruins og omgjort til en solid, sterk toveis pivot på en Bs energilinje som faktisk var ganske bra for det meste av sesongen. Det kan være en grense for den støtende oppsiden for en robust, straffespillende spiller ..
31/07/2018
Etter en lang karriere har tidligere Bruins vinger Jarome Iginla pensjonert seg. Den 22 år gamle veteranen vil gå ned som en av de beste spillerne til å aldri vinne en Stanley Cup.   Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla vil aldri spille i NHL igjen. Den 30. juli kommer Jarome Iginla tilbake til Calgary og går på pensjon som medlem av Calgary Flames. Iginla hadde en kopp kaffe med Boston Bruins nær slutten av karrieren da han desperat forsøkte å vinne en St..
17/09/2017
Du kan ikke si at Arizona Coyotes ikke prøvde noe annerledes i sommer.   I stedet for noen få middelmådige veteranfri agent-signeringer syntes de hockey drakt mer bøyd på å sparke seg ut av hva som helst gjenoppbygging de hadde jobbet med, ved å lage et par store handler for mer effektive dyrere som kan gjøre en mye større forskjell enn noen mellom- seks fremover signert for $ 3,5 millioner fordi, vel, du må bruke penger på noen.   De mer bemerkelsesv..
06/08/2017
På den nest siste dagen av World Junior Summer Showcase, hvilte Buffalo Sabers-prospekter.   Det var ren tilfeldighet at alle fire spillerne utarbeidet av sabrene satt på fredagens spill på USA Hockey Arena.   Casey Mittelstadt, Sabers første runde valg i løpet av juni, var en sunn ripe for US Cliff Pu, en tredje runde plukke i 2016, satte seg ut for Canada mens Marcus Davidsson, plukket i andre runde i juni, ble riper for Sverige. I mellomtiden spilte Goaltende..