Din handlekurv er tom
31/07/2018
Etter en lang karriere har tidligere Bruins vinger Jarome Iginla pensjonert seg. Den 22 år gamle veteranen vil gå ned som en av de beste spillerne til å aldri vinne en Stanley Cup.   Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla vil aldri spille i NHL igjen. Den 30. juli kommer Jarome Iginla tilbake til Calgary og går på pensjon som medlem av Calgary Flames. Iginla hadde en kopp kaffe med Boston Bruins nær slutten av karrieren da han desperat forsøkte å vinne en St..
17/09/2017
Du kan ikke si at Arizona Coyotes ikke prøvde noe annerledes i sommer.   I stedet for noen få middelmådige veteranfri agent-signeringer syntes de hockey drakt mer bøyd på å sparke seg ut av hva som helst gjenoppbygging de hadde jobbet med, ved å lage et par store handler for mer effektive dyrere som kan gjøre en mye større forskjell enn noen mellom- seks fremover signert for $ 3,5 millioner fordi, vel, du må bruke penger på noen.   De mer bemerkelsesv..
06/08/2017
På den nest siste dagen av World Junior Summer Showcase, hvilte Buffalo Sabers-prospekter.   Det var ren tilfeldighet at alle fire spillerne utarbeidet av sabrene satt på fredagens spill på USA Hockey Arena.   Casey Mittelstadt, Sabers første runde valg i løpet av juni, var en sunn ripe for US Cliff Pu, en tredje runde plukke i 2016, satte seg ut for Canada mens Marcus Davidsson, plukket i andre runde i juni, ble riper for Sverige. I mellomtiden spilte Goaltende..